THE JAMZ – Řáholec, Houtovo, Fatamorgana?

Je nejvyšší čas vyndat karty, co se letos bude dít. Budou jamy, to je jasný, a protože po letech máme zase dva spoty, budou jamy dva.

Řáholec Jam, klasický to každoroční počin, kde nesmí chybět nikdo, kdo má rád bicycle motocross, hlínu a dobrou zábavu. Sejdeme se letos tradičně první víkend v září, tedy v sobotu 3.9.2016, snad nám vyjde počasí a bude veselo jako vždycky. Mejdan dole v hospodě, kapely budou, soutěže budou, všechno bude, poučení z loňska letos pořešíme dvě pípy, aby lesní zvěř netrpěla žízní ve frontě, podpoří snad znovu Saša a jeho TBB.. Zkrátka Řáholec Jam.

H – trails nebo taky Háčko, jak tomu familiérně říkáme. Zatím se s tím pořád pereme, začíná mě to dost srát, ale nevzdáme to, je v tom už tolik práce, že to prostě musíme dotáhnout. No a když je spot, musíme to taky řádně oslavit že jo, dáme si trochu čas a necháme to na září, vždycky pro mě byl tak nějak konec sezony Řáholec Jam, letos to bude jam na Houtovu. Budeme jezdit, soutěžit, chlastat, zapogujeme si, prostě klasický mejdan, ovšem protože to bude poprvé a chci z toho udělat takovou trochu kolaudaci, chystám pár překvapení. Termín zatím otevřený, druhá polovina září, zakončení sezóny, dáme včas vědět.

Třetí jam, o kterým vůbec nevím, jestli někdy bude, nebo nebude, ale mohl by být. Ozval se mi Uši, šílenec napůl z Jesu napůl z Kanady, jehož trailsové dedication řadím dost vysoko a který, pokud se nachází v ČR, kope spot zvaný Fatamorgana. To jsou ty takřka mýtický český trailsy, o kterých možná někdo slyšel, ale vlastně nikdo je neviděl a neví kde jsou. Uši mi poslal fotku, že se maká o sto šest a mohl by být letos nějaký jamík nebo něco. Říkám mu ok kámo, pojďme do toho, hodil jsem mu termíny, kdy parta může a čekám na info. Hehe, je to prostě Kníže Uši a napsal mi hovno, takže nevíme nic. Ale dal bych jam na Fatamorganě v Jesu, kdyby nějaký jam byl. Uvidíme.

Toť prozatím vše, hoďte si do kalendáře Řáholec Jam 3.9.2016 a nezapomeňte si poznačit Háčko s otazníkem na druhou polovinu září, bude to zase velký. Stay tuned.

Fatamorgana trails, trailsy to nemusí být špatný, to místo se mi líbí a Ušiho mám rád. Tak co, bude jam?

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to THE JAMZ – Řáholec, Houtovo, Fatamorgana?

  1. frenk frantik says:

    Fatamorgana jam chci! poznal jsem Ušiho na Řáholci, pak jsem viděl, že je zase v Kanadě a kdovíkde na světě a teď tohle? Uši, ty čerte, to musí dopadnout, i kdyby v komorním stylu, pojď do toho. Řáholec a Háčko jsou jasný

  2. Adam says:

    Pičo Houte ty jsi jeden z velmi mala co me na tomto svete tesi!!! Díky za úžasne zprávy.

  3. Adam K. says:

    Shit.. 3.9. je Shibak :-/

  4. hout says:

    Haha, tak to se dost směju Adame. Řáholec Jam je s výjimkou roku 2010, kdy jsme jeli s Kudrem do US, VŽDYCKY poslední víkend v srpnu nebo první víkend v září. Zřejmě jiná scéna.
    Mimochodem, tohle byl jeden z hlavních důvodů, proč jsem napsal tohle http://checktrails.com/archives/3817 . Aby se termíny sdílely a akce nekryly. Kdyby mi přišlo info, hned dávám zpětnou vazbu, bacha na kolizi s Řáholcem. Neuděláš nic. Aspoň to tam dej vědět, jestli nechtěj přehodnotit. My Řáholec posunout nemůžeme, je na to navázaná hospoda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *