Řáholec Jam 2016

Ani ne 14 dnů nás dělí od další lesní slavnosti, v pořadí již devátý Řáholec Jam, letos s podtextem „a good time in the woods“, naprosto výstižné řekl bych. Sejdeme se v sobotu 3.9.2016 jak to komu vyjde, pivo rozletíme už dopoledne, kdo dřív přijde, ten dřív jede a pije. Program tradiční, nemá to cenu rozpitvávat, vždyť to znáte, budeme jezdit, pívo pít, Hout vám k tomu bude hrát a vykládat píčoviny, soutěže jsou jasná věc. Letos má les znovu step-up, ten se určitě využije pro nějakou kill yourself session, něco pro diváky taky bude, uvidíme, co všechno nás napadne. Uděláme si šťastnou hodinku na nějaký ten drinčík, aby bylo veseleji a holky byly povolnější, den uteče raz dva, jako vždycky.

Večer večírek, opět dole v hospodě, pustíme si kapely a rozstřelíme to do plných. Kdo zahraje zatím neprozradíme, ale věřte, že tohle nebude málo. Více info brzy.

Co více říci? Setkání už v pátek v lese pro všechny nadšence, mám to rád stejně jako samotnou sobotu, dáme si lehkou session a večer debatní klub v jičínských putykách na téma trailsy a vše okolo.. V pátek se vyplatí přijet. V sobotu točíme kozly, pojedou dvě pípy a bude to odsejpat, čímž napravujeme nedostatek z posledních let. Kdyby někdo nevěděl, spí se všude možně, jen se držte dál od lidí místních, ať je moc neserem a bordel si odvezte, nebuďte hovada.

Řáholec Jam podporuje Saša a jeho TBB, ani nevím, kde jinde bych v současný době u nás sháněl něco na kolo, a potom Vans, ani nevím, jaký jiný boty na ježdění bych měl vozit, než ty s vaflovou podrážkou.

Řáholec Jam 2016

Sobota 3.9.2016

L.E.S. trails

Supported by TBB-bike.cz a Vans.

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *