The JAMZ v roce 2017

Co se bude letos dít? Trailsových jamů je sakra málo a tak uděláme letos v Jičíně rovnou  dva! Každý jiný a každý jinde, oba svým způsobem jedinečný. Zaprvé H-Jam na H-trails, neboli Houtově zahradě. Každý z vás aspoň jednou musel zatoužit po trailsech na zahradě hned u baráku. Tady to je a pojďte to zažít. Bude to kolaudace tohoto spotu spojená s oslavou výročí 5 let od založení Dirty Parks, beer zadáčo a tak dále, to nebude málo. Datum? 22.7.2017.

Zadruhé, jubilejní 10. Řáholec Jam.. kdo si je pamatuje všechny? Haha, ani nevím, jestli kromě JC crew se najde někdo, kdo byl na všech. Přihlásí se někdo do diskuze za nějakou funny cenu? Každopádně je to tak, devět jich máme za sebou a letos je desátý, to si zaslouží něco velkýho a taky že jo, datum 1.-2.9.2017. Vidíte správně, Řáholec Jam se letos po vzoru La Source Jamu roztáhne do dvou plnohodnotných dnů. Více zatím neřekneme, v rukávu nápadů spousta, těšme se všichni.

That’s it that’s all, tedy prozatím. Zakroužkujte si termíny a stay tuned pro další info.

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to The JAMZ v roce 2017

  1. Dirty Parks už staví 5 let jo? to to letí, no nejspíš to bude našlapané. Houte, můj první Řáholec byl, když se jel u Matese na zahradě Garden of dirt a od té doby si troufám tvrdit, že jsem byl na každém, jestli si to dobře pamatuju. To byl kolikátý ročník Jamu?

  2. hout says:

    Garden of Dirt byl Garden of Dirt, to ještě myšlenka Řáholce neexistovala. První Řáholec byl 2009, kdy byly rovnou 2. Pak už každý rok. Ale jo, myslím, že Frenk by mohl dát všechny.
    Haha, Frankie Řáholec Jam č.1, Řáholec Jam č.2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *