30 let S&M

S&M oslavilo 30 let, což asi většině z vás neuniklo. Šly ven fotky, videa, spousta pozitivní energie, pravý duch bmx se vším všudy, který tato legendární značka poctivě prezentuje od samého začátku. Hodně se mi líbilo, že si postavili hliněný skoky a dali si jamík, sešla se velká parta oldschoolerů, Chris Moller se projel, nádhera, tak to má být. Největší pán jednoznačně Matt Beringer, přezdívaný Cobra. Sakra tohoto chlapíka mám rád snad odevždycky, vždycky zábava, vždycky originální, vždycky smích, jeho legendární dům (RIP), triky, výmysly, prostě legenda se vším všudy. Matt letos oslavil 40, ale jak vidno, věk neznamená nic. 40+ Beringer frontflip na EMO skočce, nejvíc.

Embedly Powered

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 30 let S&M

  1. kuba says:

    Já si Houte myslím, že on je snad první člověk co dal frontflip!
    Pamatuju si, že jsem ještě jezdil na skejtu a rozmejšlel se jestli jezdit na mtb nebo bmx.
    Tak 8. třída základky. A v tu dobu internet nula. Jediný videa co jsem znal byly vhs kazety z lokálního skateshopu. Takže skate videomagazín PUZZLE, Etnies Forward a videomagazín SPRUNG kde byl právě mix mtb a bmx. Najednom díle je spotcheck zahrady FUZZYho a jezdí tam magor v zelený helmě a za 100 dolarů hecuje frontflip na asi metr vysokým skoku posílák do dálky. 20krát rakev a pak to dá a je to právě Berringer!!

  2. hout says:

    Těžko říct, jestli byl první, kdo dal frontflip, spíš si nemyslím. Každopádně u nás ho dal Leoš Pavlič už myslím někdy v roce 1994-1995, viděl jsem to na vlastní oči. Dokonce možná dával i nějaký variace (určitě do backflipu). Kdo ví, jestli to není ještě před Beringerem.
    Beringer byl vždycky nejvíc, v roce 2002 bylo v Kolíně MS a jezdil minirampu s koňskou hlavou, dokonce dával backflip to disaster. Je to na starým Dai Aira videu. To byly časy..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *