Digging session zas a znovu

Neděle opět a znovu, budu digovat na plný benzín, beery, buřty a tak, kdo hraje? Záměrně dávám číslo jednotný, protože fakt nevím. Každopádně tahle neděle 29.4. digging v lese, start dopolko a jedeme celodéčko, dokud to půjde, ať se na ten Mácháč dokopeme a na Vítání jara se můžeme třeba na chvíli zaslouženě poprvé na něčem svézt.

Mimochodem, na Posh měli ohlášenou digovací session a takhle to dopadlo, viz. jedna věta od samotnýho nejvyššího, trailsovýho šamana J-Bona, která to dobře shrnuje. Možná si moc fandím, ale myslím, že Les měl a má pro tu naši českou kotlinu podobný význam, jako Posh pro Ameriku. Kurva všude je to stejný.

@jbonebmx: “Disappointment is a good description of @poshwoods first digging jam. We asked for help for the first time in 24 years and 5 people showed up.(2 from Catty) Huge thanks to those 5! But the rest? Guys in town didn’t show up. Such a bummer. But some how we will get it done ourselves as always.”

A ještě dávám Mlaďáka s Matýskem, protože na Matýska je vždy spoleh a na Mlaďáka byl v minulosti taky, a to je přespolní bard. Mlaďáku čekáme tě 😉

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *