Jak jsme digovali

Jo, minulou neděli ohlášená velká digovací session, tak jak nám to šlo? Ha, nastavení zrcadla, takže tady fotka dopolední crew:

Lesní crew, Hout a Hout jr.

Odpolední crew se zvětšila o Matese, který mi v pátek u Šuků řekl, že bude do lesa chodit digovat klidně do 40ti, i když to nebude jezdit. Mates je pán. A taky dorazil Frenk, přespolní člen z Prahy, sice má ženu z JC, ale prostě z Prahy jede, protože les potřebuje pomoc a přece se nebude válet doma / plácat v Praze. Frenk je taky pán. Kde je zbytek party? Není. Takže digujeme ve třech, v lese je nádherně, všechno voní, pívo do nás s Matýskem teče, paráda, jde nám to od ruky, mraky práce se za ten jeden den udělalo. Najednou zase tolik nechybí k dotažení celý lajny. Ač ztrácí význam jakkoli si stěžovat, třikrát škoda, že nás nebylo víc, bylo by to hotový a příští týden bychom už jen něco šejpli a konečně se svezli. Za týden, třeba nás bude víc, díky čau.

This entry was posted in Czech stuff and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Jak jsme digovali

  1. eDKa says:

    Ha! Hout Jr. je uz kus chlapa! :-O

    • hout says:

      Haha, to si piš. Sakra měl by ses někdy přijet podívat, a ještě Svícaře samozřejmě přibrat 😉 Jo a vzít si kolo, miláňa trochu provětrat, což? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *