Tos a Wollis stroje 2024

Uz na tom kluci nejakej patek litaj, pravda. Ale pekny jarni fotky cerstve slozenejch kol, s pozadim Rokle se nikdy neomrzej.

Kluci to poskladali za pomoci naseho kamarada, kterej si ted pohrava s projektem pod nazvem Racoonbmx, kteremu fandime.
Michal ma na svem kole tradicni Trailmix pedaly od Odyssey oproti marovejm Dugan signature pedalum Grandstand.
Oba vozej brzdu a oba maj Evo2.5, pac lepsi ted asi ani neni.
Tos ma vyplety komplet Relic s SandM plastema a Wollis komplet Fly na magneto nabach a naopak krapet hladsich plastich Relic FlatOut.
Bezbarvej hallahanuv Rambler ma Michal tusim v 21cce a Mara zlutyho Doyla korespodujici s jeho (ex kudrovim, ex klingacovim) zlutym T5 vanem taktez 21 palcu.
Jestli se pletu, tak me opravte.
Kliky maj kluci oba Fly na dnes jiz skoro standartni ose 24mm. Kraso to je stejne mira. Michal je tusim dobre vyhandloval od Pancuse. Z jeho v Malaze ukradeneho a posleze opet nalezeneho kola.
Oba predstavce SandM. Jeden je Turtlneck Credence a druhej nakopla klasika Enduro.
Proste podobny stroje na podobny ucely. Radost pohledet a spokojenost vedet, ze lidi porad radi vyhodej ranec za nostalgicky a zaroven funkcni veci.

V pozadi vidim, ze bouda, kterou jsme na plech zlity staveli jiz pred par lety na moje narozky, porad stoji. Az si z toho tenkrat chudak Fursk zlomil pri 360 na druhym klicku.
Taky se tam tyci nova a predelana prava varianta zacatku s narychlovakem a lehkym pravym hipem do druhyho dopadu. Cmux mi psal, ze je to lehky a prijemny. Moc se tesim¡

Sorry, ze se to loudalo… vsak vite, jak to tady chodi…

This entry was posted in Czech stuff. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *