FBM Half And Half

I v dnesni dobe soc. siti pro me existuje porad jisty kolecko webu a blogu, ktery jednou za cas obkrouzim. Dneska jsem zavital na stary dobry FBMBMX stranky, kde je Crandl porad dost aktivni. Jsou prazdniny, je leto, setkavaj se party, delaj se vejlety a presne v tomhle videu to vsechno je¡ Ten seznam zachycenejch ikon tam je dlouhej. Level jezdeni hustej. Kazdej si tam jde pro to svoje, jen tak z hecu pred bandou. Plus dobra muzika k tomu.
MOTHER FUCKER FBM¡¡¡ enjoy

This entry was posted in English stuff. Bookmark the permalink.

4 Responses to FBM Half And Half

  1. hout says:

    MotherfcknFBM, yes. Rok 2004 – 2005, sakra to je nostalgie a jak nás to dodnes baví. A dnes už vlastně nic moc podobného není, myslím tím brand, který si jede v takovým štýlu. Ano, je tu S&M, ale přeci jen to není úplně jako bývalo FBM. Akorát po návštěvě Ginche s Hennym na Řáholci a debatách s nimi se asi už navždy nezbavím určité pachuti spojené s FBM, respektive s Crandallem. Škoda.
    Jinak Derrick Girard, to je killer, řidla o 180 a dvě 360 za sebou na docela slušných skokách, přezdívka Maniak je na místě. A ty skoky jsou Minnersville v PA, už dávno zapomenutý spot, který šel k zemi v roce 2006. Dnes už je zastíněn Posh a Catty coby nejvíc trailsy ever, ale už kdysi jsem se různě pídil a zdá se, že pro pamětníky je navždy nejlepší spot ever právě Minnersville, prý tam bylo hodně přes 100 skoků a všechno super lajny.

    • Kuba says:

      ja ten spot zral z videi jak svine, hlavne jak tam zabijel casto Yeagle¡
      Derrick Girard jezdil uplne nejlip a i dneska si lita na takovy lajne jako je ta clintova na pana… jsem rozhodnutej ze si od nej koupim ten prevodnik… mohli bychom dohodnout nejakou hromadnejsi objednavku napr s gravirovanim L.E.S. vic kusu a parta to pak doveze z texasu bez posty a cla 🙂

  2. Davlos says:

    Im doing it for FBM, Im doing it for ALBERT STREET!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *