Anglické spoty

Spotů co z videa vypadají že by stály za návštěvu přibývá a o Anglii se to ví už dlouho (přece z tama pochází nejstylovější trails jezdci na světě). Jenže já trailsy z Anglie moc neznám, snad co mě teď napadá jen nejznámější Villij díky Robbovi. Proto jsem, nejspíš na canyoudigit, klikl na video s názvem UK trip. Vůbec nevím od koho, vůbec naznam spoty (až na Villij), ale nevypadají špatně, kdyby vypadala první půlminuta videa špatně tak zavírám a jedu dál, ale tady mě v první půlminutě zaujali zase ti belgičani. Poznal jsem je tam podle Foerskeho, a Jiřina jsem tam taky zahlídl. Už mě serou, celé léto zase někde na tripu na těch nejlepších spotech a jak říkal Hout, jsou to zevlové co hovno dělaj a stejně na to mají prachy. Letos teda podle všeho dali tady tu anglii a ještě zase na měsíc v září vypadli do Pensylvánie. Jak já jim závidím.

Jak jsem říkal, spoty vypadají moc dobře a ve druhé minutě je nepěkně vypadající srážka. O anglických spotech byc nám mohl poreferovat Pepa Kubiena, který v Anglii už nějakou dobu žije, ani nevím co tam dělá, školu? Spoty podle fotek na FB navštěvuje hojně, tak to má být. A ani nevím jestli se tam nakonec vydala výprava jeho přátel z východní moravy. Tak pište, jak to je?

Embedly Powered

via Vimeo
This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to Anglické spoty

  1. OndraS says:

    Já myslím, že Ruben s Adamem a Jendou byli letos v létě v Anglii. Říkali mi na Řáholci o ježdění na Villij s Robbem a taky o tom jak se Woodyard tváří jako srdcařský trailsy a přitom je to profi dirt park, kde se platí vstup. Jinak si myslím, že by ten vejlet nemusel vyjít na moc, Anglie je oproti PA skoro za kopcem a lítaj tam i nízkonákladový společnosti.

  2. Adam says:

    Ruben musí sestříhat video a pak přihodíme i report, který je už hotov.

  3. Pepe says:

    Hello, kez by na skolu, makam v kuchyni 😀 Spotu je tady dost, v okoli asi 12, kazdy cca 10-15 minut jizdy autem. Navstivil jsem sice jen tak pulku, ale to se zmeni.. Jelikoz tady pres podzim zimu a jaro porad chcije a nemrzne, tak borci porad makaji v lese na trailsech a proto jich tu je tolik. Nektere jsou luxus, nektere mene, ale kazdy ma neco do sebe. Za me asi nej anglicky spot Leatherhead. Skoda ze jsme ho nenavstivili spolecne s ceskou vypravou jak tady byla, ja osobne jsem tam jezdil jen jednou a na hodinu, takze jsem to ani nestihl nalitat (nejmensi lajna cita asi 14 skoku).. Skoky sejply nehorazne, a vubec kazdy centimetr okolo je vychytany do detailu. Nebudu to popisovat, bylo by to na cely clanek. Proste otevrena huba dokoran. Celou dobu tomu sefuje Jimmy Pratt, ktery kdysi jezdil za DMR, nez si digovanim odrovnal zada. Tady jedno ilustracni videjko https://vimeo.com/104766350
    Pristi rok me maji prijet navstivit kamaradi co jim to letos uteklo, samozrejme kdo se bude chtit pridat, ma zelenou..

  4. hout says:

    Hezky Pepa, prosím o celý článek, jak to tam teda chodí, ať tady jde zase trochu motivace odjinud.
    Leatherhead vypadá na pohodu, nic super velkýho, ale je toho spousta a věřím, že to baví. Akorát ta velikost kol mi nějak nesedí, proč ty kluci jezdí na velkých koních?

  5. Pepe says:

    Napsat par radku pro Checktrails pro me bude pocta 🙂 urcite neco dam dokupy z meho uhlu pohledu a na tvoji otazku proc borci jezdi na takovych konich zodpovim v clanku, at se mas na co tesit Houte, hehe

  6. hout says:

    Super, jsme domluveni, těším se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *