H-trails: End of Season 2018 info

End of Season 2018.. je to smělé tvrzení, sezona nekončí dokud se dá jezdit. Na druhou stranu, možná to bude poslední letošní větší setkání té širší české trailsové party. Takže proč ne. Co se tedy bude dít? Příští týden se sejdeme, kdo chce přijede v pátek, kdo chce přijede v sobotu. Dáme si píva, dáme si pohodu, dáme si to ve vlaku klopenkama z kopce dolu Houtovou zahradou znovu a znovu, protože nás to baví. Cíl dne jediný, mít se dobře a užít si pospolitě tohle parádní babí léto, které nás letos potkalo. H-trails jede, kdo tady byl loni, dobře ví, o čem tento unikátní spot je. Žádný pevný program ani harmonogram není, jistý je jenom to, že navečer rozpálím gril a pro všechny budu vyrábět Burgery jako kráva od pana Svíceho, však víte, že tahle věc zatraceně chutná a k dobrý session a sklenici zlatýho moku se hodí jako nic. Kdo žije se zvířátkama v klidu a míru, mám pro něj připraveny hermelíny na gril, žádný stres. Večer je jistá promítačka videa Trekt Op Nieks od nám dobře známé belgické party z MX trails, loni mi přišla placka v pondělí po Řáholci, takže dáváme letos. Věřte, že z partu Foerskeho si sednete na prdel a z některých vychytávek na MX trails taky. Co dále? Oheň, pohoda, možná soutěž a možná ne, možná koncert a možná ne, nechávám to otevřený, jak bude chuť a nálada. Zváni jsou všichni příznivci dobrý věci, ať už jezdí na malým, na velkým nebo vůbec nejezdí. Zároveň nejde nic na FB, jestli chcete sdílet tenhle článek na sociálních sítích, nemám s tím žádný problém.

Spát se dá venku pod širákem nebo ve stanu, místa je tu dost.

A ještě jedna informace, ve stejný den pořádá žena lháňský jarmark (info na FB tady), kde se dají vykšeftovat (případně koupit) zajímavé věci. Pokud máte ženu, kamarádku něhoko, kdo něco vyrábí, vemte ho s sebou, budete mít plusový body. Pokud něco sami vyrábíte, vemte to taky s sebou. Kšeftuje se se vším, od zeleniny a ovoce přes domácí chleby, koláče, marmelády, šťávy, mošty, cidery až po ozdoby a šperky, proč ne.

Suma sumárum:

End of Season 2018, sobota 22.9., H-trails, Lháň 14, Radim.

Ježdění, píva, gril a chill, lháňský jarmark, česká premiéra videa Tekt Op Nieks, pohoda jazz. Sponzoruje Hout, zváni jsou všichni.

A tady pro vzpomínku video z loňska z Happy Dirty Garden, ať je jasný, o co přibližně tady může jít.

A tady teaser na belgický videjko, který si večer dáme.

teaser trekt op nieks from jelle nys on Vimeo.

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *