Beru štafetu

Poslední dobou jsem se na netu nedostal k žádnému videu, které by stálo za to, dát na náš web. Možná je opak pravdou, ale mě u sledování videa musí k němu něco napadnout. Ač jsem se snažil a projížděl všechny možné stránky s tím, že něco bude TOP, tak jsem byl dlouho neúspěšný a musel jsem zabrouzdat do zaručených zdrojů, které ovšem nejsou až tak aktuální. Na druhou stranu se to tu ještě neobjevilo a rozhodně to stojí za to. Hout před dvěma týdny nasadil tempo, které by chtělo udržet, ale nejspíš mu došla energie a přeci jenom je nás, editorů na checktrails, víc. Teď beru štafetu a nasazuju tempo co dva dny to článek, snad to nebude na úkor kvality. Než dojde inspirace a pak zase pošlu štafetu dál.

Takže co jiného než Hazelwood 2013 od Marka Potoczneho z vlastního pohledu. U toho mě sice napadlo jen to, jak by se s tím popral někdo bez brzdy (co Satane)? Ale pak jsem si uvědomil, že jsem to i viděl, Belgičan Fursch sice brzdu měl, ale nevěděl jak funguje a jak ji použít. Taky ale má Fursch kolo v ruce asi víc než kdokoli z ČR a nebo je to prostě totál výmaz (z vlastní zkušenosti to bude kombinace obou). Po téhle úvaze už jsem nezvládal nad ničím přemýšlet a jen čuměl s otevřenou hubou jak to sviští. Mam dojem, že se Saavedra rozbil právě tady. Dovede si to někdo vůbec představit, jak zlé to muselo být?

Stay Strong Mike!

Embedly Powered

This entry was posted in Czech stuff and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Beru štafetu

  1. ptr says:

    paráda a zároveň scary, prostě ten nejvyšší level … kolik lidí u nás by bylo schopný tohle dát … (?)

  2. hout says:

    Hodně málo, ta druhá lajna je vůbec pekelná. A na tý třetí je poslední skok jak hovado a ještě do zatáčky, Foerske tam točil 360 😛
    Jezdil tam Foerske bez brzdy? Už ani nevím. Ale vím, že ho to tam taky trestalo a v žádným případě to nebylo z první.

  3. frenk frantik says:

    no on ji měl nandanou Houte, myslel si přece že na catty ho jinak nenechají jezdit, ale vůbec ji neuměl použít, přelítl něco do půl dopadu a místo aby zabrzdil tak začal pupovat a tlačit a na dalším samozřejmě mezi kozy. Na Hazelwoodu nebylo poznat jestli brzdíš nebo ne protože když si něco posral tak si mohl brzdit jak si chtěl ale stejně z té rychlosti končíš v díře mezi odrazem a dopadem 😀

  4. Adam says:

    Já si pamatuju to, že hned při třetím průjezdu lajnou točil 360. Když se dívám na to video, tak to vypadá, že musí být nejenom talent, ale musí si i šíleně věřit. To by nedal nikdo na světě.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calculate *